Onze ruime voorraad BMW velgen belgië

De wielen zijn het enige contactpunt dat uw wagen heeft met het wegdek. BMW velgen bepalen in belangrijke maten het weggedrag van uw wagen. Monteer op uw BMW dan ook alleen originele BMW velgen. Alleen met originele velgen zijn de kwaliteit en pasvorm gegarandeerd. BMW velgen dragen bij aan een veilig en comfortabel weggedrag van uw wagen en bovendien past het uiterlijk van de velgen het beste bij het design van uw wagen.

BMW velgen voor alle types BMW

Bij de Gebroeders van Noordwoud vindt u een uitgebreid assortiment aan BMW velgen voor de Belgische markt. Of u nu op zoek bent naar BMW velgen voor een BMW 1 of voor een BMW M5, bij de Gebroeders van Noordwoud is een passende set BMW velgen op voorraad. Ook kunt u bij de Gebroeders van Noordwoud voor een uitgebreid pakket aan diensten. Zo bieden de Gebroeders van Noordwoud mogelijkheid tot opslag van uw BMW velgen en verzorgen de Gebroeders van Noordwoud de halfjaarlijkse wissel van uw BMW velgen met zomerbanden en BMW velgen met winterbanden. Reparatie van BMW velgen staat ook op het programma en ook voor een passende set RunFlat banden op BMW velgen in België kunt u bij de Gebroeders van Noordwoud terecht.

Bekijken »


Montage & Balanceren

Montage & Balanceren

Noordwoud Service

Het monteren en balanceren van moderne BMW en MINI banden is een vak apart. De Gebroeders van Noordwoud beschikken over de modernste apparatuur voor het monteren en balanceren van RunFlat banden.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!