Velgen voor uw BMW 1

De BMW 1 is een rijmachine pur sang. Om het maximale uit uw BMW 1 te halen wordt geadviseerd originele BMW velgen met door BMW vrijgegeven banden te monteren. Originele velgen zijn door BMW ontwikkeld specifiek voor wagens uit de 1 reeks. Bij de Gebroeders van Noordwoud vindt u een uitgebreid assortiment aan BMW 1 velgen. Van originele velgen met winterbanden tot BMW 1 Performance velgen: voor iedere toepassing hebben de Gebroeders van Noordwoud BMW 1 velgen op voorraad.

Alleen originele BMW 1 velgen

Neem met namaak BMW 1 velgen geen genoegen! Uw wagen verdient originele BMW 1 velgen. Alleen bij originele BMW 1 velgen zijn de pasvorm, de velgmaat en de kwaliteit gegarandeerd. De velgen en banden van uw BMW 1 reeks krijgen tijdens de rit enorme krachten te weerstaan. Breng uw veiligheid niet in gevaar en monteer alleen originele BMW 1 velgen. Bovendien sluit het design van BMW 1 velgen perfect aan bij het ontwerp van uw BMW 1. BMW 1 velgen van de Gebroeders van Noordwoud complementeren de look van uw wagen en zorgen voor een optimaal weggedrag. Originele BMW 1 velgen kunnen worden gebruikt in combinatie met RunFlat banden. De Gebroeders van Noordwoud leveren BMW 1 velgen met zomerbanden en met winterbanden.

Bekijken »

 


Montage & Balanceren

Montage & Balanceren

Noordwoud Service

Het monteren en balanceren van moderne BMW en MINI banden is een vak apart. De Gebroeders van Noordwoud beschikken over de modernste apparatuur voor het monteren en balanceren van RunFlat banden.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!