Bespaart u op uw banden? Dat is niet verstandig! De banden zijn het enige contactpunt dat uw BMW heeft met het wegdek. Door montage van BMW banden garandeert u een veilig en comfortabel weggedrag onder alle weersomstandigheden en op ieder wegdek. BMW banden zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ingenieurs van BMW. De fabrikanten van banden testen hun producten uitgebreid op de nieuwste modellen van BMW om te garanderen dat BMW banden aan de strenge kwaliteitseisen voldoen die BMW stelt. BMW banden of banden met een BMW vrijgave zijn dus altijd een goede en veilige keuze: met welk type BMW u ook rijdt.

Welke BMW banden te monteren?

Het type BMW banden dat geschikt is voor uw BMW hangt helemaal af van het type BMW dat u rijdt. BMW banden voor een BMW X2 zijn totaal verschillend van BMW banden voor een BMW 6 Gran Turismo. Uiteraard wordt er onderscheid gemaakt tussen BMW zomerbanden en BMW winterbanden, maar ook worden bepaalde types BMW standaard uitgerust met RunFlat BMW banden terwijl andere types juist met non-RunFlat BMW banden de fabriek verlaten. Eén ding hebben alle BMW banden gemeen: op de zijwang van de BMW band staat de BMW stermarkering. BMW banden met BMW stermarkering zijn eerste montage BMW banden die perfect aansluiten bij de onderstelafstemming van uw BMW. De Gebroeders van Noordwoud staan voor u klaar, om u te helpen de juiste keuze te maken uit de aangeboden BMW banden.

Bekijken »


Montage & Balanceren

Montage & Balanceren

Noordwoud Service

Het monteren en balanceren van moderne BMW en MINI banden is een vak apart. De Gebroeders van Noordwoud beschikken over de modernste apparatuur voor het monteren en balanceren van RunFlat banden.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!