RunFlat banden voor uw BMW

Uw wagen is vaak standaard afgeleverd op RunFlat banden. Met RunFlat banden, of banden met noodloopeigenschappen, kunt u in het geval van een lekke band nog 80 kilometer doorrijden aan 80 kilometer per uur. Dit is meestal voldoende om bij een BMW of MINI dealer te geraken, of om op een veilige plaats te geraken alwaar u de hulpdiensten kunt contacteren. De ondersteleigenschappen van uw BMW of MINI zijn afgestemd op de door BMW en MINI vrijgegeven banden. Alleen wanneer u door MINI of BMW vrijgegeven banden monteert zult u maximaal van het fenomenale weggedrag van uw wagen kunnen genieten. In heel veel toepassingen zijn RunFlat banden de door BMW en MINI voorgeschreven eerste montage banden. Zo worden op de BMW 5 meest standaard RunFlat zomerbanden en RunFlat winterbanden gemonteerd en hetzelfde geldt voor de BMW 7 en de MINI Clubman.

De juiste RunFlat banden voor ieder type BMW of MINI

De Gebroeders van Noordwoud hebben ruime ervaring met de montage van RunFlat banden op wagens van de merken BMW en MINI. Ook kunnen de Gebroeders van Noordwoud u adviseren over de toepasbaarheid van de diverse merken en typen RunFlat banden die er op de markt verkrijgbaar zijn. Zoekt u RunFlat banden voor een BMW 3, of misschien vraagt u zich af of RunFlat banden geschikt zijn voor uw BMW 2 Active Tourer? Neemt u dan contact op met de specialisten op het gebied van RunFlat banden: de Gebroeders van Noordwoud uit Hapert.

Bekijken »


Montage & Balanceren

Montage & Balanceren

Noordwoud Service

Het monteren en balanceren van moderne BMW en MINI banden is een vak apart. De Gebroeders van Noordwoud beschikken over de modernste apparatuur voor het monteren en balanceren van RunFlat banden.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!